Добре дошли в PUPPY-MARKET.EU

Общи условия и условия за ползване на сайта Puppy-Market.EU


1. Общи условия

(1) Puppy-Market.EU е сайт предлагащ частни и/или бизнес обяви.

(2) Екипът на Puppy-Market.EU не поема отговорност относно съдържанието или достоверността на обявите публикувани в сайта, както и за вреди, нанесени на трети лица в следствие на неговото използуване.

(3) Екипът на Puppy-Market.EU не гарантира непрекъснатото функционирането на сайта и предлаганите от него услуги.

(4) Екипът на Puppy-Market.EU си запазва правото да премахва обяви от сайта при необходимост или усмотрение администраторите, без предупреждение.

(5) Екипът на Puppy-Market.EU си запазва правото да променя общите условия и условията за ползване на този сайт без предварително уведомление на потребителите му.

2. Потребители

(1) Всички потребители се съгласяват с общите условия и условията за ползване на сайта Puppy-Market.EU, при влизането им в сайта и/или ползуването на услуги или информация от него.

(2) Всеки потребител носи отговорност за съдържанието на публикуваната от него обява и носи наказателна отговорност спрямо законите на Република България

(3) Всеки потребител няма право да претендира за претърпени вреди или пропуснати ползи заради решение, което е взел повлиявайки се от информация в обява публикувана в Puppy-Market.EU

3. Обяви

(1) Забранява се публикуването на обяви съдържащи интелектуална собственост на трети лица, без тяхното изрично съгласие.

(2) Забранява се публикуването на обяви написани на език различен от кирилица.

(3) Забранява се публикуването на обяви нарушаващи каквито и да било имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

(4) Забранява се публикуването на обяви съдържащи обиди или заплахи и/или са в противоречие с обществените норми и морал.

Page generated in 0.0134secs